Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 31°C
Çar 29°C

2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray oldu!

Editör, Yazar, Çevirmen
5 Haziran 2023 11:17
71

Sarı kırmızılı takımın şampiyonluk kutlamaları da taraftarlarda heyecan yarattı. Ligi üst üste galibiyetlerle şampiyon tamamlayan Galatasaray’a kupa takdimi ise Fenerbahçe derbisi sonrasında yapılıyor.

Spor Toto Süper Lig 37. hafta Galatasaray Fenerbahçe müsabakasının ardından Galatasaray’a kupası takdim edildi. Maçın ardından futbolcular soyunma odasına gitti ve sahaya platform kuruldu. Sonrasında oyuncular özel formalar ve şarkılarla sahneye geldi.

Seçtikleri şarkılarla sahneye çıkan futbolculardan İcardı, uzun süredir dillere pelesenk olan ‘Aşkın Olayım’ şarkısını sanatçı Simge Sağın ile söyledi. Kutlamalarda lazer ve ışık gösterileri, Simge Sağın ve Kenan Doğulu konserleri, havai fişek şovları oldu.

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun bitimine 2 hafta kala ezeli rakiplerinin önünde şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kupasını aldı. Statta havai fişek gösterisini gerçekleştirildi. Binlerce taraftar da Türkiye’nin dört bir yanında takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Doğu tribününe asılan perdede Galatasaray’ın simgesi olan ‘Aslan’ gösterildi.

23. Süper Lig Şampiyonluğu

Galatasaray taraftarları, takımlarının şampiyonluk kupası kutlamasına büyük ilgi gösterdi. 52 bin 600 kapasitesi bulunan tribünlerin tamamını dolduran taraftarlar, takımlarının kupa töreninde keyifli dakikalar geçirdi. Şarkıcı Kenan Doğulu da taraftarlara konser verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ile Cemal Özgörkey ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur tek tek sahneye çıkarak, taraftarları selamladı.

Okan Buruk Ailesiyle Çıktı

Galatasaray ile ilk sezonunda şampiyonluğu ulaşan Teknik Direktör Okan Buruk, kutlamalara eşi Nihan Buruk ve oğlu Ali Yiğit ile çıktı. Buruk madalyasını aldıktan sonra oğlu Ali Yiğit’e verdi.

Kupayı Birlikte Kaldırdılar

Eşi doğum yapan Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö ise kutlamalara katılamadı. Daha sonra kupa törenine geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonluk kupasını takdim etti.

Sarı-kırmızılı futbolcular hep beraber kupayı havaya kaldırarak, büyük sevinç yaşadı. Daha sonra futbolcular, 23. Süper Lig şampiyonluğunu tribünlere giderek doyasıya kutladı.

REKLAM ALANI
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.